Κ. Παραστατίδης & ΣΙΑ Ο.Ε
       Προφίλ
Συνεργείο αυτοκινήτων Alfisti team .... Γνήσια Ανταλλακτικά Alfa Romeo!!!

Είμαστε εξουσιοδοτημένο συνεργείο για Alfa Romeo αυτοκίνητα.
Συντηρούμε την ALFA ROMEO σας όπως προτείνει ο κατασκευαστής στα χιλιόμετρα / χρόνο που προβλέπει, ενώ παράλληλα σας δίνουμε συμβουλές για ενδιάμεσους δικούς σας ελέγχους.
Χρησιμοποιούμε ΜΟΝΟΝ ΓΝΗΣΙΑ ανταλλακτικά ALFA ROMEO προσπαθώντας έτσι να διατηρήσουμε τον χαρακτήρα, τις επιδόσεις και την αίσθηση που είχε ως καινούργια! Όλες οι εργασίες μας (όπως και τα ανταλλακτικά) καλύπτονται από 1 χρόνο εγγύηση.

Προτείνουμε για μετατροπές - επεμβάσεις (στους κινητήρες, τα κιβώτια ταχυτήτων, τα όργανα ένδειξης και αλλού) λύσεις που είναι δοκιμασμένες από τον κατασκευαστή και όχι πειραματισμούς.

Ελέγχουμε την ALFA ROMEO σας, με μοντέρνα μηχανήματα ελέγχου (αναρτισιόμετρο - φρενόμετρο - αμορτισερόμετρο), όχι μόνο για να περάσει ΚΤΕΟ αλλά και για να την διατηρήσετε σε σωστά και ασφαλή επίπεδα. Εφοδιασμένοι με τελευταίου τύπου Ηλεκτρονικά μηχανήματα που προτείνει ο κατασκευαστής, είμαστε σε θέση να κάνουμε Ηλεκτρονική & Μηχανολογική διάγνωση στην ALFA ROMEO σας.

Τέλος εξυπηρετούμε και αυτοκίνητα Fiat, Lancia, Mazerati για service, μετατροπές (αλλαγή μηχανής, κυβισμού, δίσκους, τακάκια, μπλοκέ διαφορικό) και αναπαλαιώσεις (συντηρήσεις παλαιών μοντέλων)..
Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Γέρακας , Alfisti team , ανταλλακτικά Alfa Romeo - Fiat - Lancia
Desiged by  Al-Fi creations  Copyright © 2010 alfisti team
ΕΚΠΤΩΣΗ εως 30% σε όλα τα ανταλλακτικά